1a divisió

El Madrid pot obrir escletxa

1a divisió. L’equip blanc recupera el seu partit ajornat amb l’Athletic i amb una victòria es posaria a set punts del segon classificat

Real Madrid Athletic Club

REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Militão, Nacho, Mendy, Casemiro, Fede Valverde, Kroos, Marco Asensio, Vinícius i Benzema.ATHLETIC CLUB:Unai Simón, Lekue, Núñez, Yeray, Balenziaga, Nico Williams, Vencedor, Dani García, Muniain; Raúl García i Iñaki Williams.ÀRBITRE:Díaz de Mera (col·legi castellanomanxec).HORARI:21 h (Movistar LaLiga) al Santiago Bernabéu.

Sense desplegar un futbol gaire convincent, el Real Madrid està guanyant. Per la mínima, amb patiment, i en moltes ocasions en l’últim sospir, però suma de tres i això li ha permès enfilar-se al capdavant de la taula. De fet, són quatre les jornades que encadena amb victòria l’equip orientat per Carlo Ancelotti, que aquesta nit al Santiago Bernbéu (21 h) recupera el partit ajornat amb l’Athletic Club i té la possibilitat d’obrir escletxa posant-se a set punts del segon, l’Atlético. “Ho estem fent bé. Estem jugant amb continuïtat. L’equip sempre ha competit, ha intentat fer el màxim i els punts que tenim a la taula són merescuts”, va dir Ancelotti en la prèvia. Per al matx, el tècnic italià recupera Hazard i Rodrygo, però manté les baixes de Ceballos i Bale. A l’altre bàndol, Marcelino García Toral té l’absència d’un jugador capital en el seu esquema, el central Íñigo Martínez. Tampoc hi seran Vivian i Yuri Berchiche. L’Athletic no ha perdut encara en aquesta lliga a fora; dels set desplaçaments que ha fet, n’ha empatat sis i n’ha guanyat un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)