Copa

El Mollerussa sucumbeix amb el Getafe

El conjunt lleidatà s’avança a l’equip de primera divisió però acaba golejat (1-5)

El camí del Mollerussa en la copa s’ha acabat aquesta nit. El conjunt que milita a primera catalana ha estat golejat (1-5) pel Getafe, de primera divisió, i ha dit adeu a la competició després d’una nit històrica.

I és que, a més, la festa, viscuda a al camp d’Esports de Mollerussa no ha pogut començar millor, ja que l’equip lleidatà s’ha avançat. Putxi, al minut 4, ha sorprès al Getafe, després d’una falta penjada a l’àrea i ha fet saltar la sorpresa. Ha trigat en reaccionar el Getafe, que ho ha fet des del punt de penal, via Mata, al minut 18, i amb l’empat s’ha marxat al descans.

No ha pogut però el Mollerussa aguantar massa en la represa, ja que de nou Mata, un altre cop de penal, al minut 52, ha fet el 1-2, que ha desmotivat als locals que han encaixat després dos gols més seguits que han sentenciat el matx. Mata, que ha marcat el hat-trick (57’) i tot seguit Sandro (58’) han ampliat un marcador que ha tancat Darío Poveda (75’) amb el cinquè.