3a divisió FEF

El Girona B vol pressionar els rivals

3a divisió FEF. El filial gironí visita el cuer, l’Ascó, disposat a no fallar tot i les baixes per dormir líder en solitari i aprofitar els duels directes entre aspirants que es juguen demà

En l’únic partit del dia de la categoria el Girona B visita aquesta tarda el camp de l’Ascó (17 h). Aparentment, el filial gironí és el claríssim favorit del partit, i és que els de la Ribera d’Ebre encadenen cinc derrotes i deu partits sense guanyar, a més de ser l’equip més golejat de la lliga i el segon que menys gols marca. Els d’Axel Vizuete, però, afronten el duel amb moltes baixes, condicionades sobretot per les necessitats del primer equip.

Tot i aquestes baixes, el duel d’avui és una oportunitat d’or perquè el Girona B es retrobi amb la victòria a fora, on no guanya des de la tercera jornada al camp del Sants. Des de llavors, els d’Axel Vizuete han empatat dos partits i n’han perdut dos com a visitants.

Guanyar avui, a més, suposaria pressionar els rivals directes, ja que el Girona B dormiria líder en solitari amb tres punts d’avantatge respecte al Peralada i el Vilafranca, que s’enfronten demà, i quatre respecte a l’Olot, que ha de visitar un altre aspirant com el Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)