El Figueres acaba l’energia i perd a casa contra el Sant Andreu (1-2)

El partit s’ha hagut d’interrompre pel llançament d’un objecte des del sector de l’afició visitant

El Figueres, molt minvat per les baixes, continua sense guanyar a Vilatenim, on ha cedit tres punts més contra el Sant Andreu (1-2) en un dels partits avançats a la jornada inicialment programada per al 2 de gener. Els andreuencs han remuntat l’1-0 amb dos gols en la recta fina d’un partit s’ha interromput perquè, després del gol del Figueres, un objecte llançat des del sector on hi havia afició visitant ha impactat en el local Jose. L’àrbitre ha aturat el duel fins que han arribat agents dels Mossos d’Esquadra.

La primera part ha estat equilibrada i sense gaire perill. L’ocasió més clara l’ha tingut el visitant Expósito, que no ha estat encertat (11’). Poc després del descans, ha arribat l’1-0. Ha estat en un córner, en què el juvenil Pau Tubert ha guanyat el salt i ha marcat de cap (50’). Després del gol, ha arribat l’incident que ha provocat l’aturada del partit.

El Figueres ha tingut una magnífica ocasió de sentenciar el partit, en un altre córner executat per Pugi, però la rematada de Gamell s’ha estavellat al pal (77’). Però ha arribat la galleda d’aigua freda per a la Unió, en una rematada de Mulero que ha significat l’1-1 (88’). El gol ha fet mal als de Moisés Hurtado, amb poca energia i condicionats per les onze baixes. Els andreuencs ho han aprofitat i, després de dues ocasions, Pau Morer ha marcat l’1-2 (99’).