1a divisió

Allau de positius en LaLiga

1a divisió. Després que la Premier hagi hagut d’ajornar molts partits en ple ‘Boxing day’, ara LaLiga, postvacances de Nadal, també es veu amenaçada per aquesta sisena onada de la covid

La sisena onada de la covid està causant estralls en aquest tancament d’any. En l’última jornada de la Premier, coincidint amb el mític Boxing day, s’han hagut d’ajornar diversos partits per culpa de la pandèmia, i ara LaLiga està a l’expectativa i amb els ulls ben oberts. Molts clubs anglesos han vist com la variant òmicron esclatava de ple als seus vestidors, i el futbol espanyol sembla que tampoc se n’escaparà. Abans de les vacances de Nadal, el Real Madrid ja va viure una situació límit amb diversos positius (Modric, Marcelo, Asensio, Rodrygo, Bale, Lunin, Alaba, Isco, Arribas) i, ahir, en el primer dia de feina d’alguns equips a primera divisió després de les vacances, les notícies no podien ser més negatives. Fins a un total de deu positius per coronavirus ha comunicat la Real Sociedad. Un brot en tota regla. El club basc ha preferit no comunicar els noms dels afectats. Sí que ha posat nom i cognoms el Barça: Dani Alves i Clément Lenglet han donat positiu i cap dels dos s’entrenarà aquesta tarda amb l’equip en el retorn dels futbolistes de Xavi Hernández a la feina. Tots dos estan aïllats als seus domicilis. Lenglet es perdrà els partits contra el Mallorca i el Linares. També Alves, que encara no està inscrit.

A l’Espanyol ahir es van detectar cinc casos en la plantilla i dos més en el seu cos tècnic. El club blanc-i-blau, com la Real, ha preferit no dir els noms. Cinc postius detectats també en el Cadis i quatre casos més en el Celta. També quatre casos en l’Elx.

Abans de les vacances, al marge del Madrid, també van resultar afectats l’Athletic (Unai Simón, Íñigo Martínez, Berenguer, Ezketia), el Rayo (dotze positius), el Betis (Borja Iglesias), el Llevant (Radoja) i l’Osasuna (Kike García, Budimir, Aridane).

REAL SOCIEDAD

El brot més gran és el de la Real, amb deu casos; cinc en el Cadis i quatre en el Celta i l’Elx

RCD ESPANYOL

Hi ha cinc jugadors afectats i dos membres del cos tècnic en el club banc-i-blau

BARÇA

Dani Alves i Lenglet són els dos casos detectats en el Barça i ja estan aïllats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)