2a divisió FEF

El Lleida Esportiu es queda sense camp

L’Ajuntament fa oficial la resolució del conveni de cessió del Camp d’Esports i el club haurà d’abandonar les instal·lacions a finals de febrer

El final de la història del Lleida Esportiu s’acosta. O si més no, això sembla si és que no hi ha un miracle. I és que el club s’ha quedat sense instal·lacions. Així ho ha confirmat avui l’Ajuntament de Lleida després que la Comissió d’Esports hagi decidit de manera unànime, amb l’aprovació de tots els partits polítics, resoldre el conveni de cessió de les instal·lacions pels incompliments flagrants que ha fet el club. Era d’esperar, i és que l’Ajuntament ja va presentar informes fa mesos que detallaven aquests incompliments i ha rebutjat totes les al·legacions que ha presentat el club. “S’ha decidit resoldre aquest conveni i, per tant, revocar l’ús de les instal·lacions per part del Lleida Esportiu Terraferma”, ha sentenciat l’alcalde Miquel Pueyo.

La sortida del Lleida Esportiu del Camp d’Esports serà imminent, però no immediata. I és que aquesta decisió s’haurà d’aprovar en el ple municipal previst pel 28 de gener. Un cop aprovat, el club tindrà un termini d’un mes per “fer efectiva la devolució de les instal·lacions”. Així doncs, el termini s’allargarà fins a finals de febrer.

L’Alcalde de Lleida Miquel Pueyo també ha lamentat la imatge que el club està donant de la ciutat: “La imatge donada pel Lleida Esportiu en els darrers mesos, per múltiples circumstàncies, ha danyat la imatge de la nostra ciutat i ens ha dut a les portades dels mitjans per motius negatius i que, a vegades, fins i tot ens avergonyeixen”.

Un cop el club ja sap que es quedarà sense camp de manera imminent el seu futur fa més mala pinta que mai, i és que aquesta situació sumada als impagaments que acumula el club amb la plantilla fa impossible pensar que el Lleida Esportiu pugui acabar la temporada, ja que hauria de trobar un nou camp per disputar els partits mentre la junta directiva fa mesos que no intervé ni dona la cara.

Segons ha informat l’Ajuntament, qui sí que podrà continuar fent ús de les instal·lacions fins a final de temporada seran els equips del futbol base del Lleida Esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)