1a divisió FEF

La pilota aturada dona una victòria d’or al Sabadell contra l’Alcoià (3-0)

El Sabadell ha aconseguit una victòria importantíssima aquesta nit contra l’Alcoià (3.0) en una jornada intersetmanal molt positiva pels vallesans, i és que gràcies als tres punts i a la derrota del Cornellà els de Pedro Munitis es situen a només dos punts de la permanència tot i tenir encara dos partits pendents. Jacobo i Teo Quintero han estat els encarregats d’encarrilar el triomf amb dues dianes en la primera part i Muguruza ha sentenciat al final.

El partit ha començat amb alternatives, i és que primer Néstor ha estat a punt d’avançar el Sabadell però ha rematat al travesser i després Mourad, que ha rematat desviat per poc, ha pogut avançar l’Alcoià. Després dels ensurts ha passat ben poca cosa fins que el Sabadell ha tret el màxim rendiment de la pilota aturada. Primer ha estat Jacobo qui ha aprofitat una pilota morta en una falta lateral per marcar l’1-0 (41’) i just abans del descans Teo Quintero ha fet el segon aprofitant una altra pilota aturada servida per Boniquet.

En la segona part ha aconseguit que no passés gaire res fins al minut 70, quan l’Alcoià s’ha bolcat a l’atac i ha tingut algunes bones ocasions, però ha topat amb un immens Bernad. En els minuts finals, de fet, ha estat el Sabadell qui ha fet mal al contraatac i primer Néstor ha tornat a topar amb el pal i ja en el minut 90’ Muguruza ha fet el definitiu 3-0 amb un xut creuat que ha entrat després de tocar el pal.