1a divisió FEF

El Nàstic supera el Madrid B i enllaça dues victòries (1-0)

Triomf fonamental del Nàstic, que enllaça dues victòries i supera en la classificació el Madrid B, que va caure a Tarragona per un gol de Bonilla. El filial blanc ha començat tenint més la pilota i ha generat les primeres arribades, com ara un xut de Peter (7’) i un altre de Mario (17’). La primera del Nàstic ha estat de Robert Simon (23’). També ho ha provat Pedro del Campo, tot i que a l’àrea local hi ha hagut un ensurt en un xut de Dotor que ha sortit per poc (39’). Ha estat el preludi de l’1-0, obra de Bonilla, que s’ha inventat un xut molt potent des de fora l’àrea que ha batut el porter blanc (41’).

El Nàstic ha resistit durant la segona part per fer bo l’avantatge mínim. El conjunt de Raúl González ho ha intentat, però li ha costat generar perill. Marc Trilles ha estat clau en treure una pilota que volia recollir Arribas (80’). Raül Agné ha anat reforçant la defensa. El porter Manu ha quedat estès en rebre un cop d’Álvaro Rodríguez, que buscava la centrada (88’). El Nàstic ha patit, però se n’ha sortit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)