1a divisió FEF

Coris s’hi afegeix

1a divisió FEF. El Costa Brava incorpora l’extrem de Tossa de Mar, desvinculat de l’Extremadura

Sebas Coris jugarà fins a final de temporada amb el Costa Brava. L’extrem de Tossa de Mar es va desvincular de l’Extremadura i s’entrenava amb el conjunt d’Òscar Álvarez, que va confirmar el fitxatge. El mercat d’hivern està tancat, però el club ha aprofitat que l’exjugador del Girona estava a l’atur abans del tancament. És la vuitena incorporació d’hivern del Costa Brava –un dels clubs que més s’han mogut– després de Dani Pérez, Campins, Fran Varela, Sergio Gil, Nuha, Àlex López i Yuhao Zhang.

Per Lucas Viale

El Costa Brava podia fitxar un jugador sense equip sempre que tingués fitxes lliures. Coris ocupa la que ha deixat Lucas Viale. L’argentí, de 36 anys, no havia arribat a debutar en la lliga i ara ha deixat la gespa pels despatxos, on col·labora amb Oriol Alsina a la secretaria tècnica.

Coris tornarà a jugar a prop de casa després de viure experiències a l’Oviedo –la segona volta de la temporada 2019/20– i a l’Extremadura, al qual va arribar el 2020. Es va lesionar de gravetat al genoll el març del 2021, però ja va jugar quatre partits –a partir de novembre– d’aquesta temporada. Amb el Girona, hi va acumular 79 partits a segona A.

De les vuit altes, tres van coincidir en la primera volta amb l’Extremadura: el central Dani Pérez, el migcampista Sergio Gil i l’extrem Sebas Coris.

EN XIFRES

8
fitxatges d’hivern:
Coris, Dani Pérez, Campins, Fran Varela, Sergio Gil, Nuha, Àlex López i Yuhao Zhang
3
reforços
jugaven a l’Extremadura: Coris, Sergio Gil i Dani Pérez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)