Pas enrere de l’Olot i el Figueres

L’Olot ha fet un pas enrere al camp del San Cristóbal, que se li acosta a només un punt després de superar-lo amb claredat (3-1). El conjunt d’Albert Carbó, que ha hagut de fer un canvi molt aviat per la lesió de Bigas, ha tingut algunes ocasions al principi, com una rosca de Xumetra (7’). Però el San Cristóbal, que també havia arribat a la porteria garrotxina, ha marcat l’1-0 mitjançant Poves, que ha aprofitat un refús (28’). Arranz, Ot Serrano i Xumetra haurien pogut igualar el marcador abans del descans. En la segona part, els egarencs han encarrilat el partit amb el segon gol de Poves (55’). Qualsevol esperança de reacció dels d’Albert Carbó s’ha esvaït amb el 3-0, obra d’Abde (81’). L’Olot només ha tingut temps de marcar el 3-1, amb un gran xut des de lluny d’Èric Vallès (90’).

El Figueres, tampoc

El Figueres ha perdut per la mínima al camp del Manresa, un dels equips de la part alta. En una primera part equilibrada, el Figueres ha arribat a marcar un gol, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc de Zaka (38’). Els empordanesos també ho havien provat amb un cop de cap de Joel Arimany, però poc abans del descans han rebut l’1-0, en una acció amb diversos rebots que Noah ha enviat a la xarxa (41’).

En la segona part, el conjunt de Moisés Hurtaddo ha mantingut viu el partit fins al final iha tingut arribades per aconseguir l’empat, però no ha tingut encert.