Territorial

La fundació FCF entrega els premis solidaris

La solidaritat, el joc net i l’ètica esportiva de clubs, futbolistes i persones vinculades al futbol català han estat reconeguts en la cinquena edició dels premis solidaris de la fundació de la federació catalana de futbol, entregats a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

El premi “Foment dels valors” ha estat per al CF Santa Eugènia de Girona. L’entrenador reconegut ha estat Aitor Palacios (CF Lliçà de Vall), que ha posat en marxa una campanya solidària de recollida de botes de futbol per a infants dels barris més vulnerables de Sabadell i Terrassa. El club premiat ha estat el Nàstic de Tarragona, per la col·laboració en l’entrega de samarretes solidàries als hospitals.Keita Baldé, pel gest solidari amb els temporers de Lleida, ha estat el jugador reconegut. I l’àrbitre, Daniel Garcia Peig, per la seva intervenció per evitar que un jugador es pogués empassar la llengua.

L’ètica esportiva i joc net ha estat per a l’aleví A del Camarles, per l’ajuda a un jugador amb distròfia muscular congènita. El jurat també ha reconegut la iniciativa Street Soccer Barcelona, Juan Carlos Unzué i el Pare Manel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)