2a divisió FEF

Luis Pereira denuncia el bloqueig dels germans Esteve i presenta una querella

El Lleida també ha conegut avui que la federació espanyola ha inhabilitat Jordi Esteve i ha decidit que de moment es jugui el Numància-Lleida

Dia molt mogut al Lleida Esportiu, i és que durant el dia s’ha conegut que la federació espanyola ha decidit que el partit entre el Numància i el Lleida, que es va ajornar per suposats casos de covid en el conjunt lleidatà, es disputi en la data que acordin els dos clubs durant les pròximes 48 hores. Aquesta decisió suposa que els tres punts es decidiran a la gespa, tot i que continua obert el procediment judicial en què el Numància demana que es doni el partit per perdut al Lleida perquè la plantilla va assegurar que no hi havia casos de covid a l’equip.

L’espectacle continua

La federació espanyola també ha comunicat avui la inhabilitació de l’expresident del Lleida Esportiu Jordi Esteve. De moment és una decisió cautelar, i és que el procediment penal continua per poder prendre una sentència ferma. Jordi Esteve, això sí, tindrà deu dies per presentar un recurs al comitè d’apel·lació.

Aquestes decisions de la federació han coincidit amb el dia que Luis Pereira havia convocat una roda de premsa. El nou president del club ha aprofitat la compareixença per explicar bé aquests punts i per denunciar la situació en la que es troben. “No crec que hi hagi cap club en el món que tingui tantes demandes judicials com nosaltres. Jo no venia per això, però és evident que si diuen que hem amenaçat no podem estar callats perquè no és veritat. No vam poder coaccionar a Jordi Esteve ni a ningú perquè no estàvem aquí. Tampoc hem falsejat cap firma perquè no hi ha cap firma”, ha sentenciat el gallec sobre les acusacions que li fan els germans Esteve. De fet, Pereira va més enllà, i és que ha anunciat que ahir van presentar una querella criminal contra Jordi Esteve, Albert Esteve, Montse Solana i Víctor Barrosso per presumpta administració deslleial, falsedat documental, furt i apropiació indeguda. “Hem posat aquesta querella perquè creiem que hi ha indicis que s’han pogut cometre aquests delictes. Ho fem també perquè hem de deixar constància de com hem trobat el club perquè són coses que no hem fet nosaltres”, ha comentat el gallec.

Luis Pereia ha repassat tota l’actualitat del club i ha estat molt clar a l’hora de denunciar la situació de bloqueig a la que els germans Esteve té sotmès al Lleida Esportiu. “No entenc tot el que estic veient perquè el club porta onze anys amb irregularitats i ningú hi ha fet res. Nosaltres volem normalitzar el club, però no podem fer res amb la seguretat social i hisenda pel bloqueig que viu el club”, ha sentenciat Pereira, que ha explicat que li agradaria fer si no es vivís aquesta situació: “ No vull fer res il·legal. Hem de deixar fer la justícia i si em diuen que no soc el president no passa res. Estem preparant la temporada, buscant jugadors, renovant jugadors… Estem mirant què podem fer i volem fer una ciutat esportiva. També volem reacondicionar l’estadi perquè en aquests moments està antiquat. Per fer tot això necessitem temps.”

Pereira ha repetit moltes vegades que el seu objectiu és treballar pel bé del club, i que si aquestes millores no es poden fer sota el nom del Lleida ho farà a través d’alguna societat que en un futur es pugui unir al club: “Les coses no són simples i tot el que ens trobem és molt complicat. Si es desbloqueja la situació la gent ho entendrà i podrem treballar bé, però sinó haurem d’avançar com sigui perquè s’han de pagar jugadors i altres coses”.

Durant la roda de premsa Luis Pereira i la seva ma dreta vicente Javaloyes també han denunciat que no tenen ni una sola factura de l’anterior gestió i que en pràcticament tots els casos no poden saber els deutes del club si no és l’altra part qui ho reclama, perquè en el club no hi ha constància. Sobre el pagament a futbolistes també han assegurat que tots han cobrat la major part del deute que hi havia, tot i que queden pendents alguns conceptes arran d’aquestes dificultats amb les que s’estan trobant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)