1a divisió FEF

El Nàstic afegeix Costa Daurada al nom del Nou Estadi

Patrocini. El club tarragoní ha arribat a un acord amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona que inclou un nou ‘naming rights’ per al seu camp

El camp del Nàstic de Tarragona, el Nou Estadi, passarà a afegir Costa Daurada al seu nom en el marc de l’acord que ha signat l’entitat presidida per Josep Maria Andreu i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

“És una gran oportunitat per posicionar la Costa Daurada a un dels mercats emissors més importants per a la destinació, gràcies a la visibilitat i al ressò mediàtic d’una competició que es disputa a tot l’estat”, ha comentat la presidenta del Patronat, Meritxell Roigé, en consonància amb el president: “És un orgull per a la nostra entitat ser partícips de la promoció turística de la Costa Daurada per tots els indrets de l’estat on juga l’equip”.

L’acord s’emmarca en l’estratègia del Patronat de col·laboració publicoprivada per a la promoció de productes especialitzats com és en aquest cas el turisme esportiu, un àmbit en què s’hi treballa des de fa temps per generar un gran impacte econòmic a la destinació.

El Nou Estadi Costa Daurada acollirà el primer partit de la primera divisió FEF el dissabte contra l’Atlético Sanluqueño (a les 19:30h). Per al matx, el nou nom ja es podrà observar en diferent zones de l’estadi tant en interior com en exteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)