Més futbol

La selecció espanyola s’imposa (2-1) a Albània al RCDE Stadium

Un gol al minut 90 de Dani Olmo ha donat la victòria a la selecció espanyola (2-1) davant Albània en el seu retorn a Catalunya 18 anys després.

Davant de 35.444 espectadors al RCDE Stadium, ha estat molt encallat l’equip orientat per Luis Enrique i tot i tenir la pilota, no ha generat ocasions de claredat. Destacat ha estat el debut del barceloní David Raya, el porter del Brentford, titular, que tampoc ha tingut molta feina. Del Barça, Eric García, Gavi, Pedri i Ferran Torres, també han sortit d’inici, mentre que de l’Espanyol, amb RDT, lesionat, la representació l’ha posat Keidi Bare a Albània.

En la segona part, ha arribat l’acció golejadora. L’entrada de Dani Olmo, que ha entrat juntament amb Jordi Alba a la banda esquerra, i de Yermei Pino ha dinamitzat una mica l’atac del combinat estatal i de les seves botes de Yermei Pino ha arribat el gol de Ferran Torres (75’), que ha culminat una bona jugada del canari. En el tram final, Uzuni, ena afortunada acció ha marcat l’empat (85’), resultat amb el que semblava que acabaria el partit però, just al final, l’inspirat Dani Olmo (90’) ha fet un golàs per l’escaire per donar el triomf a la selecció espanyola.