El Figueres fa un pas endavant amb la victòria contra l’Ascó (3-0)

Vida. Els de Moisés Hurtado encadenen el segon triomf i es situen a només dos punts de la permanència

El Figueres ha fet un pas endavant molt important en la lluita per la permanència gràcies a la victòria d’aquesta tarda contra l’Ascó (3-0), la segona consecutiva després del triomf de la setmana passada i la segona a Vilatenim en tota la temporada. Amb el triomf la Unió supera el Granollers en la classificació i es situa a només dos punts del Sants, que ara és l’equip que marca la permanència.

El partit ha començat molt bé pel Figueres, que ha controlat el partit des de l’inici i no ha tardat a obrir la llauna. Ha estat en el minut 14’, quan Espunya ha fet una gran jugada per la banda dreta i li ha fet la passada de la mort a Joel Arimany, que ha marcat pràcticament a plaer. Després de l’1-0 ha estat a punt d’arribar el segon, i és que només dos minuts després Maynau ha estavellat un xut de falta al pal. Els figuerencs han seguit generant perill fins a la mitja hora, quan l’Ascó s’ha tret la son de les orelles i ha igualat el partit, disposant d’alguna ocasió per empatar que ha resolt bé Jaime González.

En la segona part el Figueres ha tornat a sortir amb una marxa més i Khalid ha estat a punt de marcar el segon. En el minut 57’ el partit encara s’ha posat més de cara amb l’expulsió per segona groga de Cuenca, que ha evitat que Urri entrés amb l’esfèrica dins l’àrea. Contra deu els figuerencs han tingut més control i han esperat la seva oportunitat per sentenciar. Ha estat en el minut 73’ quan Urri ha recuperat l’esfèrica i ha assistit a Khalid, que ha definit de meravella per marcar el 2-0. A més, durant la celebració Miravent ha vist la vermella directa per una agressió i l’Ascó s’ha quedat amb nou. Els minuts finals han estat un tràmit pels figuerencs, que han tingut ocasions clares fins que ha arribat el definitiu 3-0 del juvenil Marc Marí en un contraatac (89’).