Més futbol

Nico i Aitana, els padrins en el retorn del MIC

Futbol formatiu. Ahir es va presentar la 20a edició d’un dels tornejos amb més prestigi i que se celebrarà a terres gironines del 12 al 17 d’abril amb 300 equips participants de 30 països

Tres anys després, torna el prestigiós torneig MIC Football, que celebrarà del 12 al 17 d’abril del 2022 a la Costa Brava la 20a edició. Les restriccions per la pandèmia havia impedit que es fessin les últimes edicions. Ahir es va presentar el torneig a la seu de CaixaBank a la Diagonal de Barcelona i va tenir com a padrins Nico González i Aitana Bonmatí. “Per mi el MIC és molt especial perquè va ser el meu primer torneig amb el Barça, sense encara haver-hi firmat. Va ser únic, és una setmana que esperes amb moltes ganes i és un torneig especial que gaudeixes molt amb els amics”, va assenyalar el migcampista del Barça, que va disputar el torneig en cinc ocasions. Aitana no va tenir aquesta sort, però va explicar que era una fidel seguidora del torneig: “Quan acabava d’entrenar a la ciutat esportiva marxava corrent a Girona a mirar partits; veure com els nens i nenes gaudien era genial.”

Per evitar aglomeracions a les grades, la inauguració del torneig es desdoblarà en quatre seus: Figueres –amb l’Estadi de Vilatenim com a escenari principal–, Palamós, Lloret de Mar i l’Estartit. Hi assistiran 300 equips d’uns 30 països i prop de 6.000 participants. D’entre els equips confirmats, n’hi ha 11 dels 20 clubs de la lliga (Barça, Real Madrid, Espanyol, Atlético, València, Vila-real, Betis, Sevilla, Real Sociedad, Athletic Club i Celta) i d’altres punters europeus, com ara el Manchester United FC, el Liverpool FC i el Paris Saint-Germain FC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)