1a divisió FEF

El Nàstic cau a domicili davant el Linares Deportivo (2-0)

Amb aquesta derrota els granes trenquen la imbatibilitat de 9 jornades consecutives sense perdre i es queden fora de la zona de play-off

El Gimnàstic de Tarragona ha deixat escapar l’oportunitat de situar-se en zona de play-off després de perdre a domicili davant el Linares Deportivo (2-0). Els locals han estat els que han començat atacant constantment la porteria de Manu García. A la mitja hora de joc el conjunt andalús ha aprofitat l’arribada més clara fins aleshores per avançar-se en el marcador gràcies a la diana d’Etxaniz.

A la represa, els granes han sortit més endollats i han tingut la primera ocasió de la segona part amb un xut de Pedro del Campo que ha sortit per damunt la porteria. Tot i això, les oportunitats més clares les han seguit tenint el conjunt local, i Kako al minut 53 ha estavellat una pilota al pal. En l’últim tram del matx el conjunt de Raül Agné ha buscat amb insistència el gol. Becerra i Nil Jiménez han estat molt a prop d’empatar el partit. Però a dos minuts del final gerro d’aigua freda pels visitants, que han vist com el Linares situava el 2 a 0 definitiu.