1a divisió FEF

El Cornellà sua de valent contra l’At. Balears (0-0)

1a divisió FEF Els verds sumen un bon punt a l’Estadi Balear gràcies a una bona actuació defensiva. El porter Lucas Anacker firma un gran partit (0-0)

El Cornellà ha acabat patint en el tram final, però s’ha endut un punt important de cara a les seves aspiracions de permanència (0-0).

El partit ha començat amb el conjunt dirigit per Gonzalo Riutort construint atacs ràpids a través de recuperacions a camp contrari. Els verds no han pogut concretar cap aproximació liderada per les bandes, Rulo i Victor Fernández.

Al minut vint-i-set hi ha hagut l’ocasió més rellevant de la primera meitat. Els locals a través d’una bona rematada de Dioni han estat a punt de marcar el primer gol. Canario ha posat una bona pilota al cor de l’àrea que el davanter malagueny ha controlat amb el pit i ha finalitzat amb molta potència a porteria. Lucas Anacker, providencial, ha intervingut refusant la pilota a córner. En l’acció posterior, Canario ha pescat un altre refús de la defensa catalana i ha engaltat una pilota que ha marxat desviat al pal dret de la porteria d’Anacker.

En el tram final dels primers quaranta-cinc minuts, els illencs han trobat el domini absolut de la pilota i el Cornellà li ha costat més desplegar-se. Les accions perilloses han arribat a través de centrades de Luca Ferrone buscant els seus homes de referència, Vinicius i Dioni. L’àrbitre ha assenyalat el descans amb l’empat a zero inicial.

A la represa, l’Atlètic Balears ha posat una marxa més a dalt i ha aconseguit dues accions ràpides de perill. Primer ha estat Vinicius que ha rematat de manera acrobàtica una pilota a dins l’àrea. Ha sortit fora a prop del pal dret. Després ha estat Canario que ha provat sort per banda esquerra en una acció individual, però ha quedat sense angle i no ha pogut connectar amb cap dels seus companys.

Al cap de vint minuts de la segona part, ha començat a ploure a l’Estadi Balear i l’equip de Riutort també ha hagut de treure aigua del seu vaixell. Els illencs han posat el bloc a camp contrari i no ha permès al Cornellà respirar ni un segon. Els migcampistes de l’Atlètic s’han fet un fart de recuperar pilotes a la divisòria en intents frustrats dels verds de sortir del seu propi camp.

La millor notícia ha estat la poca decisió a l’hora de finalitzar dels locals, això obria una petita escletxa d’esperança pel Cornellà en alguna acció aïllada. En una d’aquestes, Albert Dorca ha estat a punt d’aprofitar una pilota penjada al pal llarg que no ha arribat per ben poc.

Sense gaire temps per res més, el Cornellà ha acabat el partit demanant l’hora, però ha sumat un punt molt important en un camp molt complicat.