Encallada dramàtica al camp del cuer

3a divisió FEF. El Figueres perd al camp de la Guineueta i continua en zona de descens

Guineueta 3 Figueres 1

GUINEUETA:Yan Carlo, Ayllón, Pou, Obispo (Espígol, 89’), Ferran (Aldana, 74’), Òscar Muñoz, Buba (Navarro, 74’), Godbless (Carmona, 64’), Omar, Granero i Abde (Mamadou, 89’).FIGUERES:Jaime González, José Germán (Zaka, 65’), Carlos García (Reñé, 46’), Bastidas, Pau Tubert, Maynau (Khalid, 46’), Pugi, Jorge Torres (Domi Berlanga, 65’), Espuña, Urri i Joel Arimany (Suaibo, 46’).GOLS:1-0 (13’) Abde. 2-0 (20’) Òscar Muñoz. 3-0(24’) Obispo. 3-1 (84’) Khalid.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:Als locals Ferran i Òscar Muñoz.COMENTARI:Després de dues victòries consecutives, el Figueres depenia de si mateix per sortir de la zona de descens i la visita al camp de la Guineueta, cuer i virtualment descendit, era l’oportunitat perfecta. Però els figuerencs es van endur una forta clatellada que els manté a dos punts de la permanència, i ara amb els mateixos partits que el Sants, l’equip que cal superar. L’inici dels figuerencs va ser nefast, perquè abans de la mitja hora el partit ja estava sentenciat. La Guineueta va tenir ocasions clares des dels primers minuts i no va tardar a obrir la llauna. Ho va fer Abde, amb un gran xut impossible d’aturar per Jaime González (13’). Poc després, Òscar Muñoz va marcar el 2-0 amb una rematada de cap a la sortida d’un córner servit per Buba (20’) i, a continuació, Obispo va signar el 3-0 en un atac ràpid aprofitant la fragilitat defensiva dels figuerencs (24’). Amb el partit pràcticament decidit, la intensitat va baixar, i és que el Figueres no va poder fer gaire res més que marcar el gol de l’honor en el minut 84’, obra del juvenil Khalid, que no va perdonar en l’un contra un.