1a divisió FEF

Una alegria és necessària

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el camp del Linares (12 h) buscant tres punts que donin una injecció de confiança a la plantilla

Després d’empatar quatre dels últims cinc partits, i la majoria contra rivals de la zona alta, el Costa Brava visita aquest migdia el camp del Linares amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que suposi una injecció de confiança a la plantilla. Ja no és qüestió de pensar en les possibilitats de permanència, que són mínimes tenint en compte els 13 punts de diferència a falta de vuit jornades, sinó la necessitat d’acabar la temporada de la millor manera possible. El hàndicap és haver jugat dimecres i afrontar un viatge llarg, però no hi ha excuses. “Hem tingut pocs dies per preparar el partit però estem convençuts que podem guanyar. Ens està penalitzant la falta de gol però competim tots els partits. Esperem tenir l’encert davant de porteria o la sort que ens està faltant”, comenta el tècnic Òscar Álvarez.

No serà un desplaçament fàcil per als gironins, que ja van perdre 1-4 a casa contra un Linares que ara encadena cinc jornades sense perdre en què ha sumat 11 punts dels 15 possibles i s’ha allunyat del descens. “Anem a un camp difícil contra un equip en bona dinàmica, sobretot a casa, que ha estat capaç de guanyar equips importants com l’Andorra i el Nàstic. Han anat de menys a més i estan en un bon moment de forma i és dels equips que millor juga de la categoria perquè domina molts registres”, analitza el tècnic del conjunt blau-i-vermell.

10 Partits guanyats 4

9 Partits empatats 13

10 Partits perduts 13

38 Gols a favor 17

35 Gols en contra 37

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)