Dura derrota del Figueres

El Figueres ha rebut avui contra el Granollers (0-2) una nova garrotada. I és que si la derrota de la setmana passada al camp del cuer, la Guineueta, ja va ser un cop duríssim en les aspiracions per sortir del descens, avui davant dels vallesans n’ha rebut un altre. La derrota contra un rival directe com el Granollers li complica, encara més, les opcions de permanència.

L’inici ha estat dolent ja per la Unió a Vilatenim ja que a bans d’arribar-se al primer quart d’hora, Cano (12’) ha marcat aprofitant un rebuig de Jaime. Ho ha intentat l’equip entrenat per Moisés Hurtado, sobretot en la segona part i, just quan millor estava (72’) ha arribat el segon gol granollerí que ha sentenciat.