Europa League

L’1x1 del Barça

Per Lluís Simón

TER STEGEN
venut
L’únic alemany que ha deixat el Camp Nou seré i decebut. En els gols poca cosa ha pogut fer i encara sort que ha intervingut en algun contraatac clar dels visitants, que per moments han pogut golejar.
ARAUJO
No és piqué
Ni ha imposat la jerarquia que cal en l’eix de la defensa, ni ha donat una sortida de pilota neta ni tampoc ha marcat quan ha pujat a la desesperada, tot i que aquesta vegada ha fet més perill que Luuk de Jong.
MINGUEZA
petit
Últimament sempre que apareix dona símptomes clars que no és un jugador pel Barça, ni tan sols per emergències. El segon gol és un error greu seu. No dona garanties i en atac ha perdut atreviment i precisió.
ÈRIC GARCIA
desafortunat
El penal ha marcat malauradament el partit perquè ha donat força als jugadors visitants, si és que la necessitaven. Ha anat sempre a remolc i ni tan sols ha pogut exhibir els seus imperials tackles.
ALBA
entre dues aigües
No ha tingut clar si calia pujar a fer d’extrem, a ajudar en la creació o vigilar l’esquena per tapar Lindstrom o Knauff, un malson en tota l’eliminatòria per la seva verticalitat. Se les han tingut tot el partit.
BUSQUETS
Golejador
En un partit discret, com els seus companys, ha clavat un dels millors gols de la seva trajectòria i hauria pogut esdevenir l’autèntic heroi de la nit si per un centímetre el primer gol no l’anul·la el VAR.
PEDRI
lesionat
No ha trobat el seu lloc al camp tot i les mirades amb Xavi per veure la seva millor col·locació a la zona ampla. Els rivals sabien com l’havia d’anul·lar i, per més inri, ha deixat el camp lesionat al descans.
GAVI
intermitent
S’ha mogut entre línies buscant algun forat impossible però només en la part final del partit, a la desesperada, ha pogut fer alguna jugada individual de mèrit quan el partit ja era un caos absolut.
DEMBÉLÉ
desesperat
Ho ha intentat de totes maneres des del minut 1 però li tenien la matrícula agafada. Amb tot, hauria donat dos gols cantats si Aubameyang no hagués perdonat. Ha acabat jugant per l’esquerra i ha quedat desactivat.
AUBAMEYANG
erràtic
Una rematada de cap marca de la casa i una pilota fàcil que no engalta haurien pogut canviar el destí del partit. Més pressió per Mateu Alemany per trobar un davanter centre que sigui una figura mundial.
FERRAN TORRES
encallat
Només una jugada individual en tot el partit. S’ha enganxat a la banda però no ha trobat espais per circular cap al mig o fer mitja paret i quan s’ha posat de mitja punta la cosa no ha millorat. Suspès, com gairebé els altres.
DEST
velocista
Ha sortit amb ordres de mirar cap endavant i ha deixat la seva esquena desprotegida constantment. És el que hi ha.
F. De JONG
moviment
Amb ell l’equip ha combinat més en els primers minuts de la segona part, però també ha acabat jugant a la desesperada.
ADAMA
esforçat
Ha sortit a fer el que li demanen i s’hi ha esmerçat però la defensa de l’Eintracht l’ha resistit.
l.DE JONG
Llàstima
Si l’àrbitre allarga dos minuts més hauria fet el gol de l’empat en el 103. Ho sabíem tots.
Memphis
suficient
Ha millorat la versió de Ferran Torres. Ha marcat de penal i potser li acaba discutint el lloc a Auba.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)