1a divisió FEF

Maneta del Barça B contra el Sanluqueño per retrobar-se amb la victòria(5-0)

Amb aquest triomf els blaugranes s’apropen a la zona alta de la classificació i continuen vives les opcions de situar-se en play-off

El filial blaugrana arribava a aquest partit després de veure estroncada la seva ratxa de quatre victòries consecutives amb la derrota contundent contra l’Atlètic Balears. Aquest vespre, però, el conjunt de Sergi Barjuan s’ha refet de les males sensacions que van deixar en aquell partit i han guanyat amb contundència al Sanluqueño. Amb aquest resultat s’apropen a la zona alta de la classificació i tornen a aspirar a estar en posicions de play-off.

El Barça ha estat el clar dominador des d’un inici monopolitzant la possessió de la pilota. Tot i això, li ha costat en un principi disposar d’ocasions clares per la gran defensa que han mostrat els visitants. Al 25’ Mortimer ha fet el primer xut amb una certa intenció, que ha sortit fregant el travesser. Després d’aquest primer avís han arribat dos gols de Ferran Jutglà. El primer ha estat fruit d’un gran xut ple d’efecte que primer s’ha estavellat al pal, però el rebot ha anat a la cara del porter Falcón i finalment ha acabat entrant al fons de la xarxa. Al 36’, el pitxitxi del segon grup de la 1a FEF amb 16 gols, ha situat el 2 a 0 amb una gran rematada de cap a la sortida d’un córner.

A la represa, els blaugranes han seguit amb la mateixa intensitat, i han tingut l’oportunitat de sentenciar el matx tot just començar la segona part amb un gran xut d’Aranda que ha desviat Falcón a mà canviada. Al 25’, després que Mortimer salves sobre la línia de gol el tant del Sanluqueño, Fabio Blanco a la contra se n’ha anat per velocitat i quan arribava a l’àrea rival ha batut amb la dreta a Falcón. Aranda i Peque Polo tampoc han volgut faltar a la festa i han marcat en el 77’ i el 85’ per tancar un gran partit dels blaugranes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)