1a divisió FEF

Ferran Jutglà acosta el Barça B al play-off (0-2)

El Barça B s’acosta el play-off. El conjunt dirigit per Sergi Barjuán i liderat per Ferran Jutglà s’ha imposat (0-2) al San Fernando amb una diana de l’osonenc i posa pressió als competidors per les places de promoció d’ascens.

En el feu del San Fernando doncs, després d’una primera part molt igualada amb ocasions per als dos equips, ha aparegut Ferran Jutglà. Al minut 62, el de Sant Julià de Vilatorta ha rebut a la frontal i ha enviat un xut creuat al fons de la xarxa que ha decidit l’enfrontament. Jutglà acumula 18 gols a la lliga i es manté com el màxim golejador de la categoria. Ja en el temps afegit, en el minut 95, Peque, amb el San Fernando abocat a l’atac, ha sentenciat l’enfrontament amb el segon.

Equipació diferent

L’uniforme del Barça avui ha fet parlar ja que ha hagut d’introduir en la segona equipació lila els pantalons blaugrana de la primera, fet que ha donat com a resultat una combinació de gust, si més no, dubtós. “El Barça B juga avui amb la segona equipació però amb els pantalons de la primera, a petició de l’àrbitre del partit, per confusió de colors amb els pantalons blancs del San Fernando”, ha aclarit el club culer.