1a divisió FEF

Un tràmit llunyà

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el camp de l’Atlético Sanluqueño (17 h) amb l’únic objectiu d’acabar el curs amb dignitat

El Costa Brava ja és equip de 2a divisió FEF, però encara li queden cinc jornades per tancar una lliga en què els d’Òscar Álvarez tenen pocs al·licients. Acabar la lliga amb dignitat i intentar aconseguir alguna victòria més per no deixar la categoria amb un gust de boca tan amarg són les màximes expectatives d’un equip que no ha pogut competir fins al final per assolir la permanència.

El primer d’aquests partits de tràmit que li queden al conjunt blau-i-vermell no és un d’aquells que vinguin més de gust jugar un cop certificat el descens de categoria, ja que els gironins visiten el camp de l’Atlético Sanluqueño. És un dels desplaçaments més llargs que hi ha en tota la categoria –gairebé 1.200 quilòmetres separen el municipal de Palamós de Sanlúcar de Barrameda, l’escenari del partit d’aquesta tarda.

El Costa Brava ja no s’hi juga absolutament res, i això ho intentarà aprofitar l’Atlético Sanluqueño, que després d’un bon inici de curs només ha guanyat un dels últims nou partits i s’ha enfonsat a la zona de descens, ja que ara és dissetè, a quatre punts del Sevilla Atlético, el primer dels equips que salvaria la categoria.

10 Partits guanyats 4

8 Partits empatats 13

15 Partits perduts 16

35 Gols a favor 17

53 Gols en contra 43

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)