Territorial

Hi haurà eleccions i tot indica que amb quatre candidats

Eleccions a la FCF. Soteras, Talavera, Isern i Palacios superen amb solvència els 121 avals necessaris per convertir-se en candidats

Després d’onze anys sense passar per les urnes per escollir el president de la Federació Catalana de Futbol, els clubs del futbol català tornaran a votar. Serà en les eleccions del pròxim 22 de maig, després d’una campanya electoral que promet emocions fortes i moltes confrontacions. I és que, si no hi ha cap sorpresa, els quatre precandidats seran proclamats oficialment candidats un cop la junta electoral hagi validat els avals que les quatre precandidatures van presentar ahir.

Els qui no haurien de tenir cap problema per passar el tall dels 121 avals necessaris són l’actual president, Joan Soteras, que va ser qui més en va presentar, amb 840, i Àlex Talavera i Juanjo Isern, que el segueixen amb 700 i 685, respectivament. Més ajustat va el quart precandidat en la lluita, Pep Palacios, que va quedar lluny dels seus competidors. Tot i això, va arribar als 212 avals i li haurien d’invalidar gairebé la meitat per quedar fora de la cursa.

Joan Soteras 840
Àlex Talavera 700
Juanjo Isern 685
Pep Palacios 212
La junta electoral ha de validar els avals i el mínim per ser proclamat candidat és de 121.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)