1a divisió

El passadís, que se’l pintin a l’oli

1a divisió. L’Atlético es nega a homenatjar els campions amb la seva afició en el derbi

L’Atlético i el Madrid juguen un derbi (21 h, Movistar +) marcat per l’eufòria desbocada en el madridisme després d’assegurar la lliga i plantar-se a la final de la Champions. Això sí, s’han quedat amb les ganes que els jugadors colchoneros facin el passadís d’honor als blancs pel triomf en la lliga. En el balanç de “respectes”, com explica Simeone, ha pesat més la reacció de l’afició del Wanda que el títol de l’etern rival. “Respectem molt el Madrid i el felicitem pel seu èxit, però respectem encara més la nostra afició”, assenyala Simeone, que també recorda que a l’Argentina és impensable veure una escena com aquesta entre el River Plate i el Boca Juniors.

A Ancelotti se l’ha vist poc o gens preocupat per la decisió del rival sobretot després d’un altre miracle europeu, aquest contra el City. Amb la lliga a la butxaca farà debutar el porter ucraïnès Andrí Lunin i es permetrà el luxe de fer descansar el bloc troncal de l’equip. L’Atlético, quart classificat i en plena lluita per la Champions, haurà de sortir amb tot el que tingui. João i Lemar són baixa, però l’equip no es pot permetre una altra ensopegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)