3a divisió FEF

L’Olot tomba el Sant Andreu

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. Un gol de Sergi Arranz en el 90’ classifica els garrotxins per a la final

Olot 1 Sant Andreu 0

OLOT:Batalla, Callís, Aimar, Carles Mas, Bigas, Eric, Eloi, Terma (gerard, 92’), Xumetra, Kilian (Moha, 74’) i Arranz.SANT ANDREU:Miguel Ramos, Llamas, Vives (Eric López, 91’), Noguera, Argilaga, Domènech, Gimeno (Franco, 91’), Aparicio, Busquets, Pau Morer (Albertito, 82’) i Fassani.GOLS:1-0 (90’) Arranz.ÀRBITRE:Alins Rodríguez. T.G.:Carles Mas, Terma, Arranz i Eloi, de l’Olot, Noguera, Fassani, Albertito i Llamas.T.V.:directa a Aparicio (90’).

L’Olot va assegurar-se la presència a la final del play-off d’ascens català a segona divisió FEF superant el Sant Andreu (1-0) en la primera semifinal disputada al controvertit Can Rosés (Rubí). Va fer-ho l’equip garrotxí després d’un partit igualat i quan aquest s’encaminava a la pròrroga amb una diana postrema de Sergi Arranz (90’), que va culminar una centrada de Xumetra i va classificar els olotins.

Ara, l’equip dirigit per Manix Mandiola espera rival d’entre l’altra semifinal que el San Cristóbal i el Girona juguen avui. Serà diumenge vinent, el dia 15 de maig, quan es disputarà l’esmentada final, però del vencedor no en sortirà encara l’ascendit; qui guanyi diumenge jugarà una finalíssima contra un altre dels guanyadors de les altres corresponents disset promocions d’arreu de l’Estat.

L’altra semifinal

El San Cristóbal i el Girona B aspiren aquesta tarda (18.05 h), també a Can Rosés, a ser el rival de l’Olot. L’empat, al final dels 120 minuts, afavoriria el San Cristóbal, tercer classificat en la lliga, en la qual no ha perdut mai contra el filial gironí, quart. En la primera volta, a Terrassa, va guanyar 2-1, mentre que a Riudarenes el resultat va ser d’empat a zero.

EL ‘PLAY-OFF’

OLOT -Sant Andreu 1-0
S. Cristóbal-Girona B 18.05 h
Olot- S. Cristóbal/Girona B 15/5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)