1a divisió FEF

Buscant una altra alegria

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el Madrid B (17 h) amb el bon gust de la golejada contra l’UCAM Múrcia (3-0)

Madrid B Costa Brava

MADRID B:Toni Fuidias, Santos, Gila, Marín, Pablo Ramón, Peter, Blanco, Martín, Dotor, Aribas i Latasa.Baixes:Miguel (lesió).COSTA BRAVA:Varo, Campins, Dani Pérez, Julen Monreal, Manel Royo, Joan Puig, Pere Martínez, Antonio Romero, Sergio Gil, Coris i Ilyas.Baixes:Varela (sanció) i Galindo i Boris (lesió).HORA:17.00 h, Footters.ÀRBITRE:Pérez Fernández.

El Costa Brava continua esgotant el seu temps a la primera divisió FEF i aquesta tarda visita la ciutat esportiva de Valdebebas, concretament l’estadi Alfredo Di Stéfano, per enfrontar-se al Madrid B. El filial blanc, a sis punts del play-off i amb set de marge respecte al descens a l’inici de la jornada, pràcticament no s’hi juga res i el conjunt gironí ho vol aprofitar per aconseguir una d’aquelles victòries que sempre són recordades amb un somriure. I ara sembla més possible que fa unes setmanes, i és que la victòria que els d’Óscar Álvarez van aconseguir la setmana passada a casa contra l’UCAM Múrcia, amb un contundent 3-0, ha retornat la confiança a un equip enfonsat després d’onze jornades sense guanyar i de consumar el descens de categoria. I és que sembla que el fet de confirmar-se el descens hagi tret un pes de sobre als blau-i-vermells, que en la jornada anterior també havien ofert una bona imatge al camp de l’Atlético Sanluqueño. Amb aquesta confiança renovada i amb l’objectiu d’acabar el curs amb les millors sensacions possibles, el Costa Brava buscarà la que seria la segona victòria de la temporada a domicili, i és que només han estat capaços de guanyar al camp de l’Alcoià, al mes de desembre i amb un gol en l’últim minut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)