Europa League

L’Eintracht de Frankfurt, campió de l’Europa League

Els penals han decidit el campió de l’Europa League. Després de 120 minuts de final entre Eintracht de Frankfurt i Rangers que han acabat en empat (1-1), els alemanys s’han imposat en la tanda i relleven el Vila-real com a guanyador de la segona competició continental europea.

Ha estat un partit molt igualat en què els dos gols que hi ha hagut en els 90 minuts han estat precedits de dues errades defensives importants. Tots dos a la segona part, el primer ha estat el del Rangers. Aribo (57’) ha estat l’autor, després d’aprofitar una desafortunada del defensa Tuta, que l’ha deixat sol davant de Trapp i marcar. L’empat de l’Eintracht l’ha fet Santos Borré (69’) rematant una centrada de Kostic davant de la passivitat de la defensa escocesa.

En la pròrroga no s’ha mogut el marcador i, al final, el títol, s’ha decidit en la tanda de penals.