3a divisió FEF

Enric Vallès dona l’ascens a segona FEF a l’Olot (1-0)

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. El migcampista de Puig-reig ha fet la diana de la victòria garrotxina en el 87 amb un llançament de falta directe que ha executat justament després de sortir al terreny de joc

L’Olot ha aconseguit l’ascens a segona FEF gràcies a una diana d’Enric Vallès en el 87. El de Puig-reig ha sortit expressament damunt del terreny de joc per executar una falta a la frontal i ha clavat l’esfèrica a l’escaire amb la seva esquerra de seda. Els olotins han patit en el primer temps però en el segon ha controlat el joc i ha acabat superant en el tram final al filial del Tenerife.

L’Olot no ha fet una bona primera part i pràcticament no ha generat cap arribada amb un mínim perill a l’àrea del filial del Tenerife, que s’ha sentit còmode damunt del terreny de joc. I és que, els tinerfenys, poc a poc i amb paciència, han anat menjant territori als garrotxins, o bé a través de la pilota aturada, o a còpia de centrades gràcies a les arribades de Thierno o Yeremy.

En l’única tímida arribada olotina, Callís ha combinat bé amb Eloi i Arranz i després de resseguir la línia de fons, ha fet una centrada que no ha trobat rematador (14’). En el 27, després de la sortida d’un corner, Lie ha provat un xut que Yeremy ha intentat desviar sense poder-ho fer en última instància.

Abans del descans, el Tenerife B ha fet emmudir als aficionats de l’Olot quan gràcies a una centrada d’Alejandro Martínez i Lie ha rematat amb el cap a la frontal de l’àrea petitat. Per sort, l’ariet ha estavellat la pilota al travesser de la porteria de Batalla, en l’avís més seriós del primer acte.

En la segona part, l’Olot ha sortit més intens i ha fet un pas endavant per intentar dominar una mica més el joc. Bigas, després d’un rebuig i un rebot defensiu ha provocat la primera intervenció del porter rival quan la pilota es colava a dins de la porteria (49’) i deu minuts després, Xumetra ha executat una falta lateral que també ha fet treballar Víctor, en les dues primeres arribades del segon acte.

El matx ha entrat en un període de tranquil·litat amb els de Manix Mandiola controlant al rival lluny de la seva àrea fins que una falta absurda d’Omar a Xumetra a la frontal ha acabat amb un golàs d’Enric Vallès, que ha sortit expressament per picar la falta. Amb el cor i l’ànima el de Puig-reig l’ha clavat a l’escaire (86’).

En els minuts finals, el Tenerife B ha intentat empatar a la desesperada per forçar la pròrroga però la defensa olotina ha tornat a donar una classe magistral de solidaritat i patiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)