1a divisió

Luis García Plaza, nou entrenador de l’Alavés

Luis García Plaza és l’entrenador que ha escollit el Deportivo Alavés perquè els ajudi a tornar a Primera Divisió. El madrileny firmarà per una temporada amb el conjunt vitorià amb l’objectiu entre cella i cella de tornar aquest club a la màxima categoria. El tècnic l’avala una dilatada trajectòria, amb més de 21 anys com a professional i més de 700 partits a l’esquena. A més, és un entrenador que ja sap el que és pujar un equip a Primera. Ho va fer amb el Llevant el 2010, i el Mallorca l’any passat.

El tècnic ha desenvolupat gran part de la seva carrera a Espanya, on ha dirigit a l’Altea, el Villajoyosa, el Benidorm, l’Elx, el Getafe, el Vila-real, el Llevant i el Mallorca. En aquest últim club va deixar un gran rècord. Va ser l’encarregat de dirigir l’equip a Segona i tornar-lo a Primera Divisió després d’un gran any. Aquesta temporada a Primera, però, les coses no li van anar tan bé i va ser destituït en la jornada 29 després d’uns partits on l’equip no estava aconseguint els resultats desitjats. Sigui com sigui, és un entrenador amb molta experiència amb aquestes situacions i d’aquí que l’Alavés hagi confiat en ell per dirigir el nou projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)