1a divisió

LaLiga vol invalidar el nou contracte de Mbappé

LaLiga presentarà una demanda davant la justícia francesa per impedir que es convalidi el nou contracte de Kylian Mbappé amb el PSG perquè considera que és “il·legal” perquè vulnera les regles del fair play de la UEFA. Si la Justícia francesa no decideix de manera favorable a l’ens presidit per Javier Tebas, aquest buscarà una acció de la Comissió Europea i no descarta presentar una demanda al Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

“Busquem una nova decisió com la de (la llei) Bosman, que va liberalitzar el mercat (1995). Ara el que volem és que es reguli el mercat i s’expandeixin a tot Europa les regles (financeres) de la Lliga (espanyola) que són molt estrictes”, ha manifestat avui Juan Branco, l’advocat contractat per LaLiga, en una conferència de premsa que ha organitzat avui en un hotel parisenc. “Avui en dia, Mbappé no pot jugar al PSG. Sabem que serà difícil (guanyar a la Justícia francesa), tenint en compte que el mateix president Emmanuel Macron ha demanat que es quedi”, ha dit l’advocat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)