1a divisió

Unzué uneix el Barça i el City en favor de l’ELA

Barça. Aquest matí es presentarà a l’Auditori 1899 el partit amistós que es disputarà el 24 d’agost contra els de Pep Guardiola

El president del Barça, Joan Laporta; l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, i Juan Carlos Unzué presentaran aquest matí a l’Auditori 1899 del Camp Nou el partit amistós que es disputarà el 24 d’agost a l’estadi blaugrana entre el Barça i el Manchester City.

La cita l’ha impulsada l’exjugador i tècnic navarrès, i és que el matx tindrà una finalitat solidària en benefici de la investigació contra l’ELA, la malaltia que afecta el tècnic navarrès. Des que va anunciar públicament que té aquesta malaltia Unzué no ha parat d’organitzar actes per fer-la visible i recaptar fons per a la seva investigació.

De fet, aquest partit ja s’havia acordat fa temps i estava previst que es disputés l’estiu passat, però com que no hi havia la garantia de disposar del cent per cent de l’aforament del Camp Nou es va decidir ajornar-lo.

El partit contra el City serà l’última cita amistosa de la temporada que ve per als de Xavi, que el 24 d’agost ja hauran disputat les dues primeres jornades de lliga, que arrencarà el 12 d’agost.

UN PARÈNTESI

Quan es disputi l’amistós solidari el Barça ja haurà jugat dues jornades de lliga

Un precedent amb el Legends

El partit contra el Manchester City que es presentarà aquest matí no serà el primer acte solidari en benefici de la lluita contra l’ELA en què el Barça participa com a club després que Juan Carlos Unzué fes públic que tenia la malaltia. I és que fa pocs mesos, al gener, a l’estadi de Montilivi es va celebrar un partit entre les llegendes del Girona –club al qual havia entrenat el tècnic navarrès– i el Barça Legends. Aquella cita va servir per recaptar un total de 28.786 euros, que es van destinar a la Fundació Miquel Valls, que dona suport als malalts d’ELA de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)