1a divisió FEF

La millor opció per als catalans

Ja es coneixen els grups de la pròxima 1a FEF i els catalans ja coneixen els seus rivals

Ja és oficial la composició dels dos grups de la primera divisió FEF. Finalment, s’ha dividit la península per la meitat verticalment entre oest i est. Els quatre clubs catalans formaran part del grup 2.

La 1a FEF arrencarà el cap de setmana del 28 d’agost i acabarà el 28 de maig. Els play-off es disputaran entre el 4 i el 25 de juny. El Nàstic, el Sabadell, el Barça B i el Cornellà ja coneixen els seus rivals. S’enfrontaran als quatre bascos –Athletic B, Real Societat B, Amorebieta i Real Unión d’Irun–, als tres equips de La Rioja –Calahorra, UD Logroñes i SD Logroñés –, a l’Osasuna B, al Numància, al Castelló, a l’Atlètic Balears, als quatre equips alacantins - Intercity, Eldense, Alcoyano i La Nucía - i al Real Múrcia.

Els 40 clubs de la categoria han votat aquest dilluns a la tarda la distribució entre les dues opcions proposades per la FEF. Finalment, no hi era la divisió nord-sud, sinó que ha estat entre l’escollida i la divisió en diagonal, com va ser la temporada passada. Tot apunta que els equips catalans han aconseguit, a priori, evitar l’opció més complicada que els hauria emparellat amb andalusos com el Còrdova i madrilenys com l’Alcorcón i el Fuenlabrada, recent descendits amb forts projectes. A més, la sorpresa ha estat que no hi haurà classic de filials, Barça B - Real Madrid B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)