1a divisió

Ja es coneixen els horaris de les tres primeres jornades de lliga

Espanyol (17h) i Barça (21h) debutaran el dissabte 13, mentre que el Girona ho farà el diumenge 14 (19.30h)

Malgrat que queda un mes i mig per a l’inici de la competició, la lliga ja ha fet oficials els horaris de les tres primeres jornades de la temporada.

El primer equip català que entrarà en escena serà l’Espanyol, que s’estrenarà a Balaídos i contra el Celta el dissabte 13 d’agost a les 17h. Poc després, a les 21h de la nit, serà el torn del debut del Barça contra el Rayo Vallecano al Camp Nou. Diumenge dia 14 és el dia escollit perquè el Girona faci la seva reestrena a primera. El conjunt de Míchel visitarà Mestalla a les 19.30h.

Pel que fa a la jornada 2, l’Espanyol rebrà el Rayo el divendres dia 19 a les 20h del vespre. El Barça visitarà la Real Sociedad el diumenge 21 a les 22h. Mateix horari que tindrà el Girona, que tancarà la jornada el dilluns 22 contra el Getafe en el que serà el primer partit a Montilivi.

Els gironins tindran menys descans que la resta d’equips, ja que obriran la jornada 3. Ho faran a les 20h del divendres 26 a casa i contra el Celta. Diumenge 28 serà el torn del Barça, que rebrà el Valladolid a les 19.30h, i de l’Espanyol, que s’enfrontarà al Madrid a les 22h a Cornellà-el Prat.

La lliga també ha fet oficial quins canals de televisió oferiran cada duel. Aquest any, DAZN també compta amb els drets de la competició. La plataforma d’streaming i Movistar es repartiran cinc partits cadascú, si bé un dels que emetrà DAZN serà el que ofereixi en obert Gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)