Més futbol

Un repte majúscul

Eurocopa. La selecció espanyola s’enfronta a Alemanya (21 h), vuit vegades campiona del torneig, amb la intenció d’acostar-se a quarts

La selecció espanyola femenina té avui una oportunitat d’or per donar un cop de puny sobre la taula. Després de sobreposar-se a la lesió d’Alèxia i al gol als 50 segons de Finlàndia per acabar golejant (4-1), avui el combinat espanyol topa amb el mur alemany (21 h). Alemanya és la reina d’Europa, campiona del torneig en vuit ocasions, sis de forma consecutiva entre el 1995 i el 2013. Per rematar-ho, la selecció espanyola no l’ha guanyat mai. És el gran repte per a un grup que, liderat per les jugadores del Barça, creu en les seves possibilitats. Alemanya va estrenar-se golejant Dinamarca i deixant clar el seu potencial. Això sí, les alemanyes tindran la baixa de la davantera del Bayern de Munic i autora d’un dels gols en el debut, Lea Schüller, positiva per coronavirus. La francesa Stephanie Frappart, considerada la millor àrbitra del món, serà l’encarregada de xiular aquest decisiu duel. Abans, a les 18 h, Dinamarca i Finlàndia s’enfrontaran en l’altre partit del grup.

Bany d’Anglaterra

L’amfitriona va atropellar Noruega de manera descarada. Les angleses van imposar-se per 8-0 i es classifiquen com a primeres. Les blaugrana Bronze, Engen i Hansen van ser titulars. En l’altre duel del grup, Àustria va derrotar Irlanda del Nord (2-0) i suma els primers punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)