2a divisió FEF

El vincle entre els dos clubs és imminent

2a divisió FEF. L’acord entre el Badalona i el Costa Brava serà oficial aviat. El club gironí ha convocat una junta general el dimecres 27

Els pròxim dies es farà oficial la vinculació del Costa Brava amb el Badalona CF que portarà el club gironí a terres barcelonines i a canviar de nom. La Unió Esportiva Costa Brava va comunicar als seus accionistes que el pròxim dimecres 27 de juliol es convocaria una junta general extraordinària del consell d’administració del club per detallar tots els dubtes, entre els quals el canvi de domiciliació i de denominació de la SAD i el nomenament del nou consell administratiu. Segons el Costa Brava, l’acord es podria formalitzar i oficialitzar en un termini de dos dies. Així, doncs, quedarà el projecte futbolístic que un dia van començar Isabel Tarragó i Oriol Alsina a Llagostera.

Un nou organigrama

Segons la secció d’esports de la Televisió de Badalona, l’organigrama de la fusió entre els dos clubs ja està definit. L’entrenador de l’equip de segona divisió FEF seria Oriol Alzina, i el tècnic del tercera FEF seria Santi Álvarez. El club, format i desenvolupat a Llagostera, passaria a estar vinculat al club badaloní sota el nom de CF Badalona Futur SAD, segons el web de la Federació Catalana de Futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)