1a divisió

Kubo; adeu al Real Madrid

El futbolista japonès, amb passat al Barça, fitxa pel conjunt basc per sis milions d’euros mentre els blancs es reserven el 50% del cost d’una futura venda i una opció de recompra

Take Kubo és nou jugador de la Real Societat. L’extrem japonès deixa el Real Madrid després de tres temporades de contracte amb els blancs en les quals ha sortit cedit a diversos clubs de la primera divisió. Els de San Sebastià paguen sis milions d’euros al Madrid, que es guarda el 50% del cost d’una futura venda del jugador i una opció de recompra. Avui ha estat presentat, lluirà el dorsal 14.

Kubo no ha aconseguit formar part de la plantilla del Madrid ni una sola temporada. En les darreres campanyes ha jugat un any a Mallorca, sis mesos al Vila-real, sis més al Getafe i el darrer any altra vegada a Mallorca. El seu rendiment ha estat bo a les illes, on ha estat important en les dues temporades que hi ha jugat, especialment en la primera. Tot i això, el nipó no ha aconseguit explotar com s’esperava i als seus vint-i-un anys el Madrid ha decidit traspassar-lo.

Els blancs el van fitxar el 2019 procedent de la lliga japonesa com una gran promesa del futbol mundial, avançant-se a altres grans equips d’Europa que el volien signar, entre ells el Barça. Kubo va passar pel futbol base blaugrana durant quatre anys, del 2011 al 2015, quan va tornar al Japó.

Ara Take Kubo fitxa per una Real Societat que jugarà a Europa aquesta temporada i que està fent les coses molt bé els últims anys. Tot apunta que és un fitxatge intel·ligent que pot beneficiar a equip i jugador. La Real és un conjunt que aposta per tractar molt bé la pilota, tenir la possessió i practicar un estil de combinació que pot afavorir les aptituds de Kubo, un jugador molt fi tècnicament, amb desequilibri i precís en la passada, que es pot adaptar perfectament en el futbol associatiu dels bascs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)