Més futbol

El PSG es proclama campió de la Supercopa francesa

El PSG ja ha aconseguit el primer títol de la temporada. En el primer partit oficial de Christophe Galtier a la banqueta parisenca, avui s’han imposat en el Bloomfield Stadium de la ciutat de Tel Aviv al Nantes (4-0), amb gols de Messi, Neymar i Sergio Ramos.

El PSG ha estat el clar dominador durant tot el partit i no ha donat opcions en cap moment al seu rival. Messi, que des del primer minut ha sortit endollat a la recerca d’un nou títol en la seva vitrina, només ha tardat 22 minuts en fer un gol de gran qualitat. L’astre argentí ha aprofitat una passada de Neymar que l’ha desviat un jugador del Nantes per encarar el porter i superar-lo amb la tranquil·litat que el caracteritza. Just abans del descans Neymar ha ampliat les distàncies amb un golàs a pilota aturada. El tercer ha arribat en el minut 57’ i ha estat obra de Sergio Ramos. El PSG ha sentenciat el matx i la final amb un nou gol de Neymar des del punt de penal.

Leo Messi ha estat escollit l’MVP de la final, gràcies al seu gol i totes les ocasions de perill que ha generat constantment. Amb aquest títol, el davanter argentí ha igualat a Dani Alves com el jugador amb més títols en la història del futbol (41) i ha aconseguit la seva primera Supercopa francesa.