2a divisió FEF

L’Olot supera la Pobla de Mafumet (2-0)

Sense partit de copa Catalunya contra el Cerdanyola, l’Olot ha disputat un amistós al municipal contra la Pobla de Mafumet que ha resolt amb victòria (2-0). El conjunt de Manix Mandiola ha millorat en l a segona part, després de tancar la primera sense gols. Just després del descans, Ot Serrano ha marcat l’1-0 amb un xut potent des de dins l’àrea (46’). El 2-0 l’ha marcat Manel Busquets, en robar la pilota per un mal control del porter tarragoní. L’Olot té el pròxim partit dimecres, contra el Nàstic.

Solidari amb el Cerdanyola

L’Olot ha manifestat la seva solidaritat amb el Cerdanyola, que no es va presentar al partit de la copa Catalunya com a senyal de disconformitat amb la decisió de la federació espanyola de posar un preu a la plaça pendent de 2a FEF. “Expressem el nostre absolut desacord en un pla de competició que permeti ocupar les places vacants amb aportacions econòmiques”, ha comunicat l’Olot.