1a divisió

Gayà, baixa contra el Girona, clama el cel

El TAD li manté la sanció de quatre partits que li van imposar la temporada passada per unes declaracions postpartit sobre l’actuació arbitral

José Luis Gayà no jugarà contra el Girona. El TAD ha decidit mantenir la sanció de quatre partits que li va imposar el comitè de competició de la FEF al final de la temporada passada per unes declaracions postpartit sobre l’actuació arbitral.

El València ja va mostrar en el seu dia “una profunda indignació per la desproporcionada i injusta sanció”, i ara ha estat el jugador qui ha reaccionat de la mateixa manera a la desestimació del recurs per part del TAD.

“Vull mostrar la meva absoluta desaprovació amb la decisió presa pel TAD en el dia d’avui. Considero la decisió de desestimar el recurs presentat pel València un greuge comparatiu sense cap mena de precedent”, ha manifestat Gayà a través de les xarxes socials.

El jugador ha estat contundent i ha assegurat que “mantenir-me una sanció de quatre partits no crec que sigui proporcional. No busco cap comparació amb altres companys de professió, però crec que no es pot aplicar la normativa depenent del mes, l’any o el cognom del jugador”.

“Estem en una temporada il·lusionant en la qual ens juguem moltes coses, a nivell individual i col·lectiu. M’hauria agradat poder començar la temporada amb el València, perquè és un any amb importants reptes per davant”, ha afegit el capità txe, que té l’objectiu d’anar al Mundial amb la selecció i sap que aquesta sanció no el beneficiarà.

A tot això, l’equip de Gattuso tindrà una baixa important durant les quatre primeres jornades. El Girona s’enfrontarà a un conjunt molt més feble respecte el que hauria pogut ser fa uns dies si Guedes hagués continuat i aquesta sanció s’hagués aixecat. Peces clau del València per les quals el Girona no s’haurà de preocupar. I, a la del capità, s’hi podria unir la de Gabriel Paulista, amb molèsties, també important en l’esquema che.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)