1a divisió

Fórmula David Alaba

1a divisió. Un golàs de falta directa de l’austríac, en la primera pilota que va tocar, dona la primera victòria del curs al Madrid

Almeria 1 Real Madrid 2

ALMERIA:Fernando Martínez, Chumi, Kaiky (Arnau Puigmal, 81’), Rodrigo Ely, Babic, Akieme, Samu Costa, Íñigo Eguaras (Portillo, 81’), Robertone (Curro, 57’), Ramazani (Lazo, 71’), Sadiq (Dyego Souza, 71’).REAL MADRID:Courtois, Lucas, Rüdiger, Nacho, Mendy (Alaba, 74’), Camavinga (Modric, 46’), Tchouaméni (Hazard, 58’), Kroos (Casemiro, 83’), Valverde, Benzema, Vinicius (Ceballos, 83’).GOLS:1-0 (6’) Ramazani. 1-1 (61’) Lucas Vázquez. 1-2 (75’) Alaba.ÀRBITRE:Juan Martínez Munuera. T.G.: A Curro, Arnau, Sadiq i Camavinga.

Determinant David Alaba. Entrar i barraca. Encert en la primera pilota que va tocar. Així de fàcil i així de dur de digerir per a l’Almeria de Rubi. L’austríac va salvar el Real Madrid en la seva visita a l’Estadi Juegos Mediterráneos amb un golàs de falta directa a només un quart d’hora del final del partit. Alaba va entrar abans del servei d’una falta a la frontal, va negociar amb Kroos, va acabar sent ell l’executor i va col·locar la pilota directa a l’escaire amb un llançament perfecte.

L’Almeria, un dels nouvinguts en la categoria, va tenir contra les cordes l’actual campió de lliga i recent campió de la supercopa d’Europa. Ramazani va deixar en evidència Rüdiger només iniciar el partit, i guanyant-li l’esquena amb facilitat després d’una gran assistència amb l’exterior d’Eguaras, va superar Courtois amb un bon xut per baix. El Real Madrid va estar molts minuts per sota en el marcador, fins a l’empat de Lucas Vázquez superada l’hora de joc, amb un gol d’oportunisme. I va acabar sent Alaba qui va decidir gràcies a la pilota aturada. Se li va fer llarg el partit a l’Almeria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)