Copa Catalunya

No hi ha petits ni grans

Copa Catalunya L’Olot i el San Cristóbal guanyen el Nàstic i el Barça B, de categoria superior, per passar a les semifinals amb l’Andorra i el Badalona F.

La copa Catalunya ja té els quatre semifinalistes en el retorn de la històrica competició. Ahir a la tarda, l’Olot i el San Cristóbal es van afegir juntament al Badalona Futur i l’Andorra per passar a la quarta fase del torneig. Els resultats van ser una sorpresa total, ja que els equips de menys categoria van vèncer als seus camps respectius equips de primer FEF. El primer en assolir la gesta va ser l’Olot de Manix Mandiola contra el Nàstic de Tarragona (1-0). El conjunt vermell-i-blau va saber portar el ritme del partit des d’un bon inici. Això no obstant, la primera meitat a Olot va estar molt igualada pel que fa a les ocasions de gol. Quan semblava que el conjunt d’Agné s’apropava al gol i Batalla tenia més feina, Ernest Forgas va avançar els garrotxins poc abans del descans. L’Olot, com en el partit contra l’Europa, va aprofitar-se de l’olfacte golejador del barceloní. D’altra banda, el San Cristóbal de tercera FEF també va fer la proesa d’eliminar el filial blaugrana de Rafa Márquez. L’autor del gol va ser el veterà Òscar Sierra, que va aprofitar una acció a pilota aturada a dins l’àrea. Ca n’Anglada va ser un infern per als culers, que no van trobar la solució en la represa. La segona gesta de la tarda. També hi haurà a semifinals l’Andorra, classificat directe, i el Badalona Futur, que va guanyar clarament ahir el Cornellà per 1-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)