Premier

El Liverpool destrossa el Bournemouth (9-0)

I remuntada citizen. L’equip de Pep Guardiola aixeca un 0-2 al descans gràcies a una diana de Bernardo Silva i un hat-trick de Haaland

Tarda magnífica, una més, la que s’ha viscut avui a Anglaterra. La Premier League ha tornat a vibrar sobretot en els duels que s’han disputat a Liverpool, entre el conjunt red i el Bournemouth i el que ha enfrontat el Manchester City contra el Crystal Palace. L’equip dirigit per Klopp ha passat per damunt del recent ascendit Bournemouth golejant-lo per 9-0. D’aquesta manera, el Liverpool aconsegueix igualar la seva golejada més àmplia a la Premier i sense la necessitat que Salah hagi fet un sol gol.

Anfield ha gaudit de l’espectacle del seu equip, que havia sumat només dos punts en les primeres tres jornades de la competició, però que ha demostrat treure’s qualsevol llosa de sobre amb una primera part d’escàndol en la qual ja vencia 5-0. Els gols de Luis Díaz (3’ i 85’), Harvey Elliott (6’), Alexander-Arnold (28’), Firmino (31’ i 62’), Van Dijk (45’), Fabio Carvalho (80’) i en pròpia porteria de Chris Mepham (46’) han culminat un resultat difícil de veure a l’elit del futbol.

El City ho torna a fer

El conjunt dirigit per Pep Guardiola va haver d’arromangar-se per sumar els tres punts davant d’un Crystal Palace que ha marxat al descans amb victòria parcial per 0-2 gràcies a les dianes de John Stones, en pròpia porteria (2’) i Joachim Andersen (21’). En la segona part, ja amb els mecanismes del de Santpedor restablerts, els citizen han passat per damunt del rival, al que han tancat en la seva àrea des del primer minut.

El futbolista pretès pel Barça, Bernardo Silva, ha obert la llauna amb l’1-2 (53’) i el depredador de l’àrea, Erling Haaland s’ha encarregat de fer la resta amb un hat-trick en el qual ha demostrat el seu ampli repertori de recursos (62’, 70’ i 81’).

Els altres partits de la jornada, el Manchester United ha encadenat la segona victòria a Southampton (0-1), el Chelsea ha superat el Leicester (2-1), el Brighton al Leeds (1-0) i Brentford i l’Everton han firmat les taules (1-1).