2a divisió FEF

L’inici, amb les millors sensacions

2a divisió FEF. L’Olot ha tancat la pretemporada amb només una derrota, ha empatat contra el Barça de Xavi, ha accedit a les semifinals de la copa Catalunya i ha guanyat el torneig de l’Estany

L’Olot ja prepara el primer partit de lliga, que disputarà a la ciutat esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B (dissabte a les 18 h). El conjunt dirigit per Manix Mandiola ho fa amb les millors sensacions possibles després de completar una pretemporada brillant. Els de la Garrotxa van encetar els duels amistosos empatant al municipal contra el primer equip del Barça (1-1), tota una carta de presentació a escala mundial. Després d’una aturada de dues setmanes, perquè contra els blaugrana van jugar el 13 de juliol, els olotins han encadenat bons resultats fent servir la copa Catalunya com el millor banc de proves possible. En aquesta competició, l’Olot ha accedit a les semifinals després de derrotar en els quarts tot un Nàstic de primera FEF, l’únic equip que l’ha pogut derrotar en un primer amistós també al municipal (1-3). A més, els garrotxins es van endur el torneig de l’Estany superant la Unió i el Girona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)