Copa Catalunya

Presentades les finals del Campionat i Copa Catalunya Amateur i femenina

La federació catalana de futbol ha presentat aquest migdia les tres finals del Campionat de Catalunya Amateur i la Copa Catalunya Amateur i femenina. L’acte s’ha celebrat a la seu de la FCF a Barcelona a la una del migdia i s’ha emès en directe pel canal de la federació.

Aquest cap de setmana es disputaran les tres finals,. Totes elles tindran com a seu l’Estadi Municipal Sagnier, al Prat de Llobregat, amb una capactitat per a 1.500 espectadors. L’entrada serà gratuïta i els partits es podran seguir en directa a través de la televisió federativa.

Campionat de Catalunya Amateur

La primera final en disputar-se serà la del Campionat de Catalunya Amateur. Tot i que aquest partit s’acostumava a jugar el cap de setmana abans de la Festa del Futbol Català, aquest any s’ha modificat. El dissabte 3 de setembre a les sis de la tarda s’enfrontaran la Montañesa i la UE Rapitenca.

Aquest campionat es disputa entre els equips campions dels grups 1,2 i 3 de Primera Catalana i el segon millor classificat. Així doncs, aquest dissabte lluitaran per endur-se la copa, la Montañesa (campió del grup 1) i la Rapitenca (campió del grup 3). No s’ha de confondre però, aquest campionat amb la Copa Catalunya Amateur.

Copa Catalunya Amateur

En aquesta competició hi participen els campions de grup de Segona, Tercera i Quarta catalana. Enguany, han aconseguit arribar a la final, el Sabadell B (campió del grup 2 de Segona catalana) i el Vilobí (campió del grup 28 de Quarta catalana). La final es jugarà el proper dissabte a les 20:30h. El campió s’endurpa un premi econòmic de 4.000€ i el subcampió de 2.000€.

Copa Catalunya femenina

I per últim, diumenge 4 de setembre es disputarà la final de la Copa Catalunya femenina, on es veuran les cares el Torelló i el Sant Gabriel. En aquesta competició hi poden participar voluntàriament els equips de Primera i Segona Nacional, Preferent i els tres primers classificats dels grups de Primera Territorial.

Enguany, competiran per la copa el Torelló,tercer classificat del grup 2 de Primera Territorial, i el Sant Gabriel, sisé classificat de Primera Nacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)