2a divisió FEF

L’Olot alça el vol

Olot. El conjunt vermell-i-blau comença la lliga contra l’Espanyol B a la ciutat esportiva Dani Jarque (18 h)

El dia del retorn a la segona divisió B ha arribat per a l’equip de Manix Mandiola. Els garrotxins visiten l’Espanyol B en un matx que es disputarà a la ciutat esportiva Dani Jarque a les 18 h. Les baixes confirmades per Mandiola per a la primera jornada són Sebas Coris i Blázquez, per lesió. “Tenim ganes de començar la lliga. Portem unes quantes setmanes i tenim la necessitat de jugar-nos alguna cosa, l’adrenalina de veritat”, va comentar Mandiola. L’entrenador basc també va remarcar que de les pretemporades no se’n poden extreure gaires conclusions ja que és un període en què se solen fer moltes proves de jugadors en diferents posicions. Això no obstant, segons Mandiola, aquesta tarda és la cita més important fins al moment ja que es podrà veure realment com està l’equip.

Un equip imprevisible

El tècnic de l’Olot va valorar el primer rival, el filial blanc-i-blau, en la prèvia de la jornada. “L’Espanyol B és un equip imprevisible que cada any té molts jugadors nous. Tenen una virtut i un defecte, són molt joves”, va destacar Mandiola. En aquesta pretemporada, el conjunt dirigit per Luis Blanco no ha perdut cap enfrontament i ha disputat partits a un gran nivell. “El rival ha fet un treball extraordinari. Sabem que ens exigiran moltíssim. Em prenc el partit com un test molt important”, va comentar el tècnic d’Eibar.

Competitivitat

“Nosaltres competirem bé. N’estic segur. El que no tinc clar és si això ens farà guanyar. És com aquell maratonià que va millorant dia a dia les seves marques personals”, va declarar Mandiola. El tècnic basc també va destacar el bon estat de forma defensiu de l’equip i la parella golejadora Xumetra i Forgàs. Mandiola va confirmar que la plantilla està tancada i que Èric Vilanova ha decidit continuar malgrat la decisió del club que no tindria minuts. L’Olot ja està a punt.

17 Partits guanyats 18

6 Partits empatats 7

9 Partits perduts 7

50 Gols a favor 53

40 Gols en contra 32

LA PRÈVIA

Els equips filials són equips molt imprevisibles i cada any hi ha molts joves nous. Tenen la virtut i el defecte de ser jugadors joves
Firmo perdre les eliminatòries de la copa i quedar a dalt de tot de la lliga; això és el que compta
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)