Champions

Haaland és un animal

Champions. El davanter, que ha fet 12 gols en 8 vuit partits amb el Manchester City, lidera amb un doblet la golejada dels ‘citizens’ al feu d’un Sevilla que està trinxat

Sevilla 0 Manchester City 4

SEVILLA:Bono; Jesús Navas, Nianzou, Carmona, Acuña; Rakitic (Rafa Mir, 46’), Gudelj, Delaney (Jordan, 46’); Isco (Januzaj, 78’), Papu Gómez (Suso, 73’) i Alex Telles (Dolberg, 57’).MANCHESTER CITY:Ederson; Cancelo, Rúben Dias, Akanji, Sergio Gómez; Rodri (Phillips, 78’), Foden (Palmer, 70’), De Bruyne (Mahrez, 78’); Grealish (Gündogan, 62’), Haaland (Julián Álvarez, 70’) i Bernardo Silva.GOLS:0-1 (20’) Haaland. 0-2 (58’) Foden. 0-3 (67’) Haaland. 0-4 (92’) Rúben Dias.ÀRBITRE:Davide Massa.T.G:al local Rafa Mir.

Celtic 0 Real Madrid 3

CELTIC:Hart; Juranovic, Carter-Vickers, Jenz, Taylor; O’Riley (Mooy, 72’), McGregor, Hatate (Turnbull, 72’) Abada (Maeda, 46’), Giakoumakis (Furuhashi, 72’) i Jota.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao (Rüdiger, 46’), Alaba, Mendy; Tchouaméni, Kroos, Modric (Marco Asensio, 80’) ; Valverde, Vinícius (Rodrygo, 80’) i Benzema (Hazard, 30’).GOLS:0-1 (56’) Vinícius. 0-2 (60’) Modric. 0-3 (77’) Hazard.ÀRBITRE:Sandro Schärer.T.G.:al local Maeda; i al visitant Mendy.

Erling Braut Haaland és d’aquells futbolistes escollits, amb el qual sembla que aviat s’acabaran els qualificatius per definir-lo. Ara mateix el que més li escau, a l’ariet de 22 anys, és el d’animal, i és que el noruec és un animal del gol. Fa poc més d’un mes que vesteix la samarreta del Manchester City i ja acumula 12 dianes en els vuit partits oficials que ha disputat. Dues d’aquestes les va fer ahir, al Sánchez Pizjuán, on va liderar la golejada (0-4) que l’equip orientat per Pep Guardiola va etzibar a un Sevilla que està trinxat. L’equip que entrena Julen Lopetegui, amb una plantilla debilitada i l’ambient cada dia més crispat envers la seva figura i també ara ja la del president Pepe Castro, no es troba futbolísticament i, després de ser escombrat pel Barça (0-3), Haaland i el City no van ser uns visitants propicis. I no van tenir pietat els citizens, que en van fer quatre i n’haurien pogut ser més. El calvari per als sevillistes el va iniciar, òbviament, Haaland (20’), que va endreçar una centrada de Kevin de Bruyne, un altre que també es va exhibir. Com Foden, un altre jugadoràs, que ja en la segona part (58’) va ampliar l’avantatge amb un xut subtil des de dins de l’àrea. Tot seguit, Haaland (67’), recollint un refús de Bounou, va signar el doblet i va sentenciar, abans que Rúben Dias (92’) ja al final completés el pòquer. En l’altre partit del grup, el Dortmund també va golejar (3-0) el Copenhaguen.

Auba, amb màscara

No va tenir un bon debut amb el Chelsea Aubameyang, que va jugar amb un protector facial per una lesió a la mandíbula, perquè el conjunt blue va perdre contra pronòstic (1-0) al feu del Dinamo Zagreb. Però la desfeta no condiciona tant els londinencs, ja que en el seu grup Salzburg i Milan van empatar (1-1). Un altre dels duels de la nit era el PSG-Juve (2-1), resolt amb doblet de Mbappé. Al mateix grup, el Benfica va guanyar (2-0) el Maccabi amb gol i assistència de Grimaldo.

Lesió de Benzema i triomf blanc

Com acostuma a passar amb el Real Madrid, no reflecteix gaire el resultat (0-3) el que va succeir al camp del Celtic. I és que el conjunt blanc ho va passar fatal fins que va marcar –amb un pal rebut inclòs–, però finalment es va destapar en la segona part, i amb tres contraatacs culminats per Vinícius (56’), Modric (60’) i Hazard (77’) es va endur un partit que li va deixar un regust agredolç. Benzema, amb molèsties al genoll, va haver-se de retirar en la mitja hora de joc i s’ha de veure quin és l’abast de la lesió. En l’altre partit del grup, hi va haver sorpresa, ja que el Leipzig, l’equip que a priori li ha de competir el primer lloc al Madrid, va sortir escaldat a casa (1-4) contra el Xakhtar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)