Champions

El Bayern comença amb pas ferm i el Nàpols repassa el Liverpool

El Bayern rebrà el Barça després d’haver-se endut els tres punts del Giuseppe Meazza. El conjunt bavarès ha encarrilat el partit amb un gol de Leroy Sané (25’) en una primera part en què l’Inter ha fet molt poca cosa. En la segona, els d’Inzaghi han mirat d’estirar-se una mica més, però han rebut el 0-2, en un xut de Sané que D’Ambrosio s’ha acabat introduint a la seva porteria (66’).

El Nàpols destrossa el Liverpool (4-1)

El Liverpool s’ha endut una garrotada severa del Diego Armando Maradona. El conjunt de Jürgen Klopp ha estat golejat amb contundència pel Nàpols (4-1). S’ha arribat al descans amb un 3-0 (gols de Zielinski de penal, Anguissa i Simeone) i només començar la segona part, Zielinski ha situat el 4-0. Luis Díaz ha marcat poc després, però el Liverpool ha quedat lluny de la reacció.